torsdag 19 oktober 2017

#metoo

Självklart är jag inget undantag. Alltifrån lightvarianter till vidrigt, långvarigt och utstuderat.

Skrev för några år sedan om den vidrigaste av dem alla i min blogg. Den mest äcklige som aldrig gav upp och som under alla dessa år utsatte mig för den ena vidriga saken efter den andre. Jag fick då ett inlägg av hans son, att jag skulle passa mig för att skriva något dylikt!

Så f@n heller att jag böjer ner mig, nu är dessvärre det svinet död. 

En vän från läroverkstiden skrev på Facebook, att det svinet hade fått alzheimers och var illa däran. Nu var jag väl glad...
 
På det fanns bara ett enda svar:

- Hur skulle jag kunna vara glad åt en sådan sak? Det var väldigt synd att han inte fick leva och hade fått stå till svars inför allt helvete han hade ställt till med och hållit på med.

Så här ung och tämligen skyddslös var jag 70-talet, när helvetet startade....
och först 1991, när jag hade fyllt 40 år blev jag en gång för alla befriad från det äcklet. Då kunde hans äckliga jag inte nå mig längre. Det var närmare 143 mil emellan.

  När jag höll på att rensa bland alla mina betyg/intyg etc. i somras. hittade jag ett brev som han hade skrivit till mig, bifogat med ett sista slag i ansiktet. Snacka om att vara riktigt sjuk i huvudet!

Glömt har jag inte alla ni som räddade mig ur många hemska situationer, som hans sjuka hjärna var kapabel att konstruera. Glömt har jag inte heller alla er som inte ställde upp på min sida, när jag behövde det som mest!
   


https://www.aftonbladet.se/debatt/a/zWRpq/till-dig-som-inte-orkar-posta-under-metoo





 

2 kommentarer:

  1. inkräktar i fel forum, men vad tycker du?
    http://www.gp.se/nyheter/v%C3%A4rlden/obama-g%C3%B6r-comeback-efter-trumps-attack-1.4744905

    SvaraRadera
  2. Förtalslagen säger att till och med sanna uppgifter som sprids kan vara förtal. Men kommer det att hjälpa i det här fallet eller något annat fall? Drivkraften i berättandet är rimligtvis upprättelse av någon variant.

    SvaraRadera