torsdag 2 februari 2012

Rökning av filtar pågår!

- den 2 februari 2012, kl 16:33

Skylten fick mig att stanna till.

Varför röker man filtar? tänkte jag.

Är det för att det är någon form av humanrengöring av ullfiltar. 25-öringen snurrade runt i huvudet på mig, utan att finna någon som helst tänkbar lösning på det hela.

Senare läste jag, att det är inte bara så att de är rökta:

De är enrisrökta.

Just det!

Så fick du också något att fundera över.

PS. Den som knäcker gåtan med de enrisrökta filtarna gör jag vågen för. DS.

1 kommentar:

  1. Totalt 2 inlägg

    Gun Ek (2012-02-03 18:44:25)

    Nej det skulle stå filtar! F I L T A R dock i kvalité ull.

    Fiskar rengör man väl inte genom enriksökning? Det kallas väl att röka fisk, dvs. tillaga. Något som är väldigt gott. Ullfiltar däremot torde inte vara goda att inta. Ingen hint om vad man använder enrisrökta ullfiltar till?

    (flagga som olämplig)

    Gottegrisen (2012-02-03 01:13:59)

    Skulle det stått fiskar, istället för filtar?

    (flagga som olämplig)

    SvaraRadera