lördag 15 november 2008

Hjälp! Nu har förfallet nått halsnivå!

- den 15 november 2008, kl 12:01

förstora
Jag stod inne i badrummet och tittade mig i spegeln. Först trodde jag att jag såg fel, men när jag insåg att jag inte gjorde det, gav jag upp ett illtjut.

Min familj kom springande och trodde att jag på nytt hade slagit en vurpa inne i badrummet. Men det var betydligt värre än så. Jag hade hittat rynkor på halsen också. Jag håller på att förfalla fullständigt!

Kan det inte räcka med att jag blivit "blondin" och ansiktet är full i "kråksparkar", skall HELA jag verkligen behöva förvandlas till ett paket russin?

Det snackas mycket om den accelererande globala uppvärmningen. Jag tror att jordens dragningskraft är ett strå vassare. Allt verkar dras nedåt.

Nä, det är inget roligt att bli gammal! Ja, nu menar jag till det yttre. Gammal föredrar jag dock att bli, alternativet till det känns verkligen inte det minsta lilla frestande. Men skall det verkligen bli nödvändigt att behöva gå och köpa sig tjocka gummiband för att dra ihop det hela i nacken och lite här och där?

Är det kanske därför en del äldre män skaffar sig hästsvans, trots att de fått "hög panna" och fått "barret" betydligt uttunnat? De slätar ut rynkorna genom att ha gummiband i nacken i en kamouflerad hästsvans, är det så det är?

4 kommentarer:

  1. Debatten startad av alisa
    Startad: 2008-11-15 13:00:33

    Sidor: < 1 2 >

    Det finns 11 kommentarer.

    PS. SOL, jag siktar inte på nobelpristagareutnämning, är inte ens i närheten av det och hyser ingen som helst önskan om det heller, för mig räcker det om jag kan finnas till som medmänniska, helst i det fördolda, trots NU denna blogg. Har aldrig haft några behov av att synas eller höras. Dock vet jag med mig att jag tar plats när jag väl öppnat munnen, jag är väl personen som man helt enkelt måste ta ställning till, för eller emot, helst mittemellan tänker jag. Men det är utanför min påverkan. Du verkar dock vara en som tänker kandidera för den posten: Lycka till! Jag håller tummarna för dig. DS.
    Anmäl >Gun (2008-11-20 11:47:58)

    SOL, bara pga din kommentar, skall jag slänga in en blogg så småningom om den boken, så du får väl stiga ur SOLförmörkelsen och kolla när den rubriken kommer i denna KRÄKblogg, som jag skriver. Men just nu använder jag bara "gammal skåpmat" därför att jag av olika skäl inte kan skriva helt nya blogginlägg.
    Anmäl >Gun (2008-11-20 11:41:34)

    Hej "Nobelpristagarkandidaten"Gun.Kul att Du bemödade Dig att kommentera.Helt rätt, jag är ingen bloggläsare. Förvånar mig att både Du och alisa känner mig så väl. Jag brukar inte förekomma i spalterna (personligen ,om det var det ni menade.Däremot kanske som typ). OK! DEN boken då. Värdelös töntbok, sa Du. Ja,ja! Då förstår jag varför Din blogg är som den är. Själv blev jag upprörd, illamående och hade mardrömmar när jag läste boken. Hade behov att diskutera. Att Milton Fridman ställde till så mycket djävulskap i makroformat hade jag ingen aning om.
    PS. Du håller på att göra mig till bloggdiggare. Måste passa mig.DS.
    Anmäl >SOL (2008-11-19 18:54:25)

    SvaraRadera
  2. Kära SOL (förmörkelse), visst kan vi diskutera den boken om du känner dig sugen, inte mig emot. Jag kan t.o.m. skriva en blogg om den världelösa töntboken om så önskas! Inte för att jag lider av hybris, men nog är mina bloggar rena nobelpristagarinslag i jämförelse med innehållet i DEN boken! haha... Dessutom: jag har tidigare försökt att skriva om både filmer och böcker etc. utan någon respons, (tja, om man nu inte räknar min person, som någon form av respons förstås)inte ens sign. SOL hade så mycket kapacitet att det nådde fram, mer än det allmänna gnället & uppenbarligen är det lite bloggar SOL läst i sina dar,verkar vara en helt nupptäckt värld dessutom! - Jodå, alisa, SOL (förmörkelsen) är inget nytt inslag, det är en tämligen bekant figur, dessutom, suck.....
    Anmäl >Gun (2008-11-18 10:30:13)

    Tur du inte hann läsa det då Gun,
    och Psst säg inte det högt, men jag tycker jag känner igen språkbruk och meningsbyggnad och ordval hos denne SOL. Har du samma känsla Gun?
    Anmäl >alisa (2008-11-17 21:52:21)

    Inne på NSD:s hemsida för första gången. Hoppades få lite nyheter från min hemtrakt.Hamnade även på Guns blogg. Är ingen bloggläsare, men en från Gällivare kanske kan ge något om människor jag möjligen känner, tänkte jag.Men ack,ack! Orkade igenom några inlägg! Gav upp! Vilket trams. Jag säger:supertrams! Hur fasen kan man få utrymme i en dagstidning med sådant. "Min gitarr är trasig och det är inte mitt fel! Snälla , ge mig en ny." eller "Oh, jag har rynkor på halsen". Försöket att vara rolig blir bara töntigt.Desutom fullständigt ointressant för någon annan än henne själv. Skrota bloggen och använd utrymmet till något viktigare. T.ex. en diskussion om Naomi Kleins bok "Chockdoktrinen"
    Anmäl >SOL (2008-11-17 19:37:41)

    SvaraRadera
  3. hahaha.... A N D A S, alisa, skall du se att världen blir betydligt enklare! Det är också så att det inte alltid finns datafolk på NSD, som kör in inläggen med en gång. Sedan ÄR det faktiskt också så att jag trots allt HAR ett liv, jag sitter inte fastklistrad vid datorn om du nu trodde det. Dessutom:jag är handikappad och har därför mina begränsningar. Inte heller får jag något i min mailbox, när något inlägg kommit in och det är synd, därför att då kan det hända att jag missar något inlägg där någon bemödat sig att tycka något. Så det här är något svårgrott för min del, men jag ignorerar inte bara människor. DET är inte min stil, även om du nu tror och utgår ifrån det! Du kommer tids nog att lära känna mig och vad jag står för, dvs. om jag nu orkar fortsätta harvandet i stark motvind.
    Anmäl >Gun (2008-11-17 15:45:01)

    För att förtydliga... jag skrev alltså ytterligare en kommentar till det här inlägget, vet inte om du hunnit läsa den, men anmälde mig själv så den togs bort. Din kommentar på min första kommentar, (det här blev rena labyrinten :)) hade inte hunnit in när jag skrev den som jag själv refuserade sedan. Den var inte så snäll, så därför.
    Anmäl >alisa (2008-11-17 13:10:20)

    Hej gun. Ber verkligen om ursäkt för det tidigare inlägget. Ditt inlägg hade inte hunnit komma in och jag tolkade det som att du inte ville bemöda dig om att svara. Så jag tar tillbaka det jag skrev. Hade ju hunnit bli rejält irriterad eftersom jag ändå skrivit en snäll kommentar. (Förutom det du uppfattade som negativt)
    Så än en gång, förlåt att jag överilade mig.
    Jag vet att jag har vass tunga och tydligen också penna, får väl jobba på det :) jag avskyr översitteri och makt missbruk och tänder på alla mina många heta cylindrar om jag misstänker det.
    Anmäl >alisa (2008-11-16 22:56:33)

    alisa, trevligt att jag för ett kort ögonblick lyckades i mitt syfte med bloggen, dvs. ända tills du måste uttrycka något om mitt sätt att skriva, som du ändå aldrig kommer att kunna påverka!

    Jag är en bildmänniska själv och uppskattar verkligen ett "använt och personligt ansikte", det hindrar dock inte att fågängan ger sig tillkänna inför den egna förgängligheten. Jag vet en störtsnygg HA medlem som har just attributen:långt svart, välvårdat hår, ring i örat. Han försökte ragga upp mig på ICA Nära för något år sedan, genom att bjuda mig på en glasspinne!!!

    Jag tycker att var och en skall ha det som den känner för att ha. Man MÅSTE inte passa in i någon betongform som människa! Jag hyllar mångfalden i ALLT och tycker att det skulle vara vansinnigt tråkigt om vi alla vore likadana.
    Anmäl >Gun (2008-11-16 12:37:18)

    SvaraRadera
  4. Fick mig ett gott skratt av din beskrivning på dig själv. Som sagt, du har förmågan att formulera dig.
    (bra längd också, går ju faktsikt att formulera beskrivande även på korta snuttar)
    Personligen tycker jag att rynkor ger ansiktet karaktär och avslöjar lite av personligheten.
    Rynkor snyggt på andra men inte på mig, alltså :)
    Tycker också att de är rätt häftigt med män som har hästsvans trots år och grått. Och gärna ring i örat.
    Är väl rätt tolerant och fördomsfri. (trodde jag själv alltså.)
    Anmäl >alisa (2008-11-15 13:00:33)

    SvaraRadera